неделя, 11 октомври 2020 г.

Филип Филипов говори за 5G по Евроком

 


Филип Филипов говори за 5G по телевизия Евроком
в предаването „Училище за родители” на 11.10.2020
от 27-мата минута нататък:


https://eurocom.bg/show/uchilishche-za-roditeli/9082

Филип Филипов пише следното в допълнение към това интервю:

ИНТЕРВЮ ЗА 5G И МЕРКИ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ

Изнесох натрупаните научни данни от изследвания на хиляди лекари, инженери, физици, биолози относно wi-fi рутерите, 3G, 4G и новата технология 5G. Това са изключително вредни технологии, които в дългосрочен план ще доведат да сериозно намаляване на населението, а в краткосрочен план разрушават ДНК структурите на клетките, вредят на ендокринните органи и предизвикват ракови болести.

Информацията е придобита от Световното движение за здраве и екологична среда https://ehtrust.org и лекцията на световно известната лекарка, доктор на медицинските науки и епидемиолог д-р Девра Девис (тя е била назначена от президента Клинтън в Съвета за разследване на химическата безопасност и опасностите от 1994 до 1999 г., след като е спечелила двустранно потвърждение от Сената на САЩ):

https://www.youtube.com/watch?v=BwyDCHf5iCY,

както и на моята лична експертиза като физик и човек, замерил електромагнитното замърсяване във Варна.

В сайта https://ehtrust.org ще намерите стотици научни публикации на хиляди специалисти в областта, които недвусмислено доказват по научен начин вредата от използването на устройства, предизвикващи нейонизираща радиация.

Специално на този линк ще намерите какво се прави от специалистите във Франция - една от най-технологично развитите държави в ЕС:

https://ehtrust.org/france-over-60-mayors-and-officials-call-for-a-5g-moratorium/


А на този линк, ще намерите какво са направили специалистите в САЩ, които доказват недвусмислено проблема с ЕМ замърсяване и неговата критична вреда:

https://ehtrust.org/dozens-of-us-doctors-and-healthcare-practitioners-send-letter-to-president-trump-calling-for-a-moratorium-on-5g-press-release/

 
Апарат за измерване на стандартната GSM-радиаиция можете да видите тук:
https://emfields-solutions.com/shop/acoustimeter-am11 ,

като за съжаление най-близката държава, която го продава е Румъния на адрес:

http://www.bio-verde.ro/cumpara/acoustimeter-am-11-detector-de-radiatii-emf-200mhz-8-ghz-25

 
Специално за мощните станции на 5G работещи на високи честоти над 8Ghz и спътниковата ЕМ радиация се изисква специализирана апаратура.

Ако не знаете английски език, използвайте браузъра Хром, в който имате възможност за Google превод на всяка страница, ако ползвате лаптоп или компютър, на мобилно устройство няма такава функция или тя е значително по-сложна. Същата функция имате и към видео лекциите на английски в Ютуб - първо трябва да се пуснат субтитри на английски език от опциите на видеото (зъбно колело долу в дясно) и после тези субтитри могат да се превеждат на български в реално време.

КАКВО Е РЕШЕНИЕТО ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ ЕМ ЗАМЪРСЯВАНЕ:

Съберете няколко стотин до хиляда подписа по местоживеене в общини и внесете искане във вашата община да няма 5G антени, което като се гласува от местния общински парламент - влиза в сила.
Ако няма нужната реакция от вашите общински представители - направете масов протест.

От друга страна, в никакъв случай не се съгласявайте да инсталират антени над вашето жилище или на таваните на блоковете, в които живеете. Ако вече са инсталирани - направете нови блокови събрания и прекратете договорите с мобилните оператори и изискайте по съдебен ред премахването на антените.

От друга страна, ако искате да сте достатъчно предпазени, използвайте само Интернет по кабел в домовете си, wi-fi да се ползва само в редки случаи, за кратко време и на минимална мощност. Говорете със съседите си те да правят същото и поне вечерно време да изключват рутерите да не излъчват wi-fi сигнал. Убедете ги, че използването на Интернет по кабел спасява живота, здравето и бъдещето на техните и вашите деца и внуци.

Ако до вас има антени до 100 метра в радиус е добре да сложите алуминиево фолио на стените, което да е заземено, стъклопакети с метално прозрачно покритие за по-добра топлоизолация, защото това покритие намалява ЕМ радиация, можете да сложите и специални метални защити на прозорците, или завеси с метална нишка на прозорците, добре е да се оставя една част от жилището неизолирана по този начин, но това трябва да бъде посоката, от която няма антени.

Добре е поне 10-20 дни в годината да сте в природата където няма ЕМ замърсяване и не използвате никакви мобилни устройства и GSM-и.

Относно децата и внуците ви, говорете с родителите в училищата и изискайте в класните стаи да има wi-fi излъчване само за кратко, когато е необходимо, да се използва преди всичко кабелен Интернет до компютрите и лаптопите, които се ползват и GSM-те на децата да се оставят в специални стаи или кутии, които са фарадеев кафез или поне децата да показват на учителите, че GSM-те им са на самолетен режим по време на обучението им. Тези устройства трябва да се използват само в междучасията.

За финал ще кажа, ако искате да имате здраво поколение, ако искате България да съществува и след 100 и повече години, ако искате да сте здрави и свободни от депресии, алергии и редица други проблеми - действайте навреме, защото от вашата воля зависи бъдещето на децата ви, вашето бъдеще и бъдещето на България.



 

Няма коментари:

Публикуване на коментар